Rumored Buzz on Mazaj
Rumored Buzz on Mazaj
Blog Article
در خلاصه الحکمه آمدهاست لامسه بهترین و سریعترین راه ورود به تشخیص مزاجها است. درک این روش حتی برای افراد عادی نیز تا حدودی آسان است؛ لذا این راه را بر سایر راهها مقدم داشتهاند. طبیب باید خود مزاج معتدل داشته باشد، و اگر از لمس متوجه اختلاف دما نگردد، خواهد دانست که آن شخص، دارای مزاج معتدل است. اگر شخص لمسکننده خود مزاج معتدل نداشته باشد و بر این حال خود اطلاع داشته باشد، باز میتواند به تشخیص مزاج افراد دیگر بپردازد؛ یعنی اگر طبیب خود درجه حرارت بدنش گرمتر از مزاج معتدل باشد و دست به بدن شخص میانهالمزاج بزند، با اینکه حس سردی میکند، به هرروی چون توجه به این نکته دارد که خودش گرم مزاج است، و به کیفیت اعتدال مزاج هم از راه دقت و تمرین در حس لمس آشنا است، لذا حکم غلطی دربارهٔ مزاج آن شخص نخواهد داد.
افراد دارای مزاج گرم و تر، بدنی تنومند با استخوان بندی درشت دارند. دموی مزاجها پوستی نرم، موهایی ضخیم، پرپشت و چرب دارند.
↑ جرجانی، ذخیره خوارزمشاهی، ۱: ۵۷. ↑ «نسخه آرشیو شده». بایگانیشده از اصلی در ۲۳ آوریل ۲۰۲۱. دریافتشده در ۲۸ مه ۲۰۲۱. ↑ «مقالهای از عرفان کسرایی». دریافتشده در ۲۰۱۷-۰۷-۱۶.
صفحههایی که از یادکرد وب با پارامتر وضعیت پیوند استفاده میکنند
Put in the absolutely free On the net Radio Box application in your smartphone and listen to your favorite radio stations on the net - wherever you will be!
دربارهٔ مزاجهای گرم و سرد، ابن سینا در قانون در طب مینویسد: مزاجها را از ده راه میتوان شناخت.
اگر فردی طبع گرم و تر دارد، غذاهایی از جمله آبغوره، آلبالو، باقلا خشک، بالنگ، برنج و بلوط برای او مناسب است.
دکتر خیراندیش یکی از متخصصان مطرح طب سنتی می گوید: هر چیزی از حیوانات و گیاهان و فصل ها گرفته تا ساعت های شبانه روز، سن و سال، مزه ها و جنسیت و حتی مکان ها و اعضای بدن، مزاج شان با یک دیگر متفاوت است. مزاج به عنوان مثال:
نکته: برای حفظ تعادل بدن، بهتر است بین غذای طبع گرم و غذای طبع سرد تعادل برقرار کنیم تا از خواص هر دو بهرهمند شویم.
او در این مقاله از مزاج دموی، بلغمی، صفراوی و سوداوی صحبت کرد؛ اما درباره مزاجهای گرم، سرد، تر و خشک که فهمی سختتر داشتند، مطلبی ننوشت.
يتوفر العديد من النكهات الشهيرة مثل الفواكه المختلفة والنعناع والشوكولاتة وغيرها، لذا يمكنك الاختيار من بجودة قرب لك.
پزشکی نوین نه تنها طب سنتی بلکه بسیاری از طبهای دیگر را نیز رد کردهاست. پزشکان به این مسئله سندروم فرهنگی میگویند. برخی آداب و رسوم، عقاید و باورها در افراد یک منطقه آنقدر ریشه دار میشود و مردم با باور، تلقین و تعصبی که دارند ناخودآگاه به آن دچار یا با آن معالجه سطحی میشوند.[۱]
پزشکی نوین نه تنها طب سنتی بلکه بسیاری از طبهای دیگر را نیز رد کردهاست. پزشکان به این مسئله سندروم فرهنگی میگویند.
مواردی که می توان با توجه به آن مزاج را تشخیص داد عبارتند از: